Srdjan Žorž
Član
Naravno da ide,javite se da se druzimo i upoznamo,naravno ko se nezna.Imate tel na pp,koga interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da tuga šta nam radi ta bubetina , koren je maltene skroz izjeden , ja ovoliki napad diabrotike u životu nisam video a tek je druga godina kuuruza zaredom a još je i seme tretirano onom izgleda vodicom i to 0.25L na 10 kg . Na mom Helicu za sad nisam primetio ovo ali mi je svuda predusev soja , pošto sam negde čuo da preživljava i u soji e da komšija nije palio prošle godine kukuruzovište što opet neki tvrde da zato preživljava u šta ja sumljam da ima istine.diabrotica kolega
Pa neznam ,nemam iskustva baš sa diabrotikom , nepalimo zadnje 4-5 godina i uvek posle kukuruza mi dolazi soja eventualno pšenica a posle soje-pšenice kukuruz , nikad nisam imao kukuruz na kukuruz, nešto sam razmišljao posle soje da idem dve godine zaredom kukuruz ali posle ovog šta sam video odustajem.Meni su upalili na jednoj njivi kukuruziste (verovatno cigici da bi skupili lakse klipove koji su ispali iz kombajna), tu je druga godina za redom kukuruz i ostecenja od diabrotike za sada nema.