vosi
Član
A pa mogo si bar malo Prolom Vode popiti(pomešano sa rakijom)Karton kole, 1 litra gorkog lista, 2 litre vina, pola litra rakije jbg ja ne pijem pa kvarim prosek ovoj dvojici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A pa mogo si bar malo Prolom Vode popiti(pomešano sa rakijom)Karton kole, 1 litra gorkog lista, 2 litre vina, pola litra rakije jbg ja ne pijem pa kvarim prosek ovoj dvojici
Дал'си мислио, када си пре 15 година писао ово, да ћемо до сада да уђемо у ту унију?Jedna od stvari koje ćemo se morati bez ikakve sumlje odreći prilikom ulaska u Evropsku uniju je i praksa da se svinje kolju po dvorištima. Ima ih koji će reći da je to još daleko,
Ово је из 2009. а к'о да је јуче било.Ja sam u Decembru klao dva komada,tj.oterao ih u klanicu kod mesara, bili su teski 400 kg nijh dva! Ne da me je ODERAOOO mesar,uzeo mi je 12 dinara po kilogramu,
Па сад види колико вреде паре! Или: да си пре 10 година орочио паре да ли би ти данас вратили дупло (да будеш на нули)?Danas bi ovo kostalo do 50000 dinara .