Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako moja odluka pade sinoc, tako propade jutros. Cale kada je saznao za moju odluku o strojenju, tako je burno odreagovao, sa dozom uvredjenosti, da ja ne postujem njegovo visegodisnje iskusvo, pa druge slusam. Rekoh, zar da uvredim Caleta!-sta ciniti?. E posto mi je dao garanciju-(naravno novcanu), da kada ga on ocisti posle klanja, nesme biti mirisa, opozvo sam dolazak veterinara. E sad bih ja sacekao sa klanjem,samo neznam koliko?, posto je pre dva dana skakao, pa vam javljam kakvo je meso, a ko mi je blizu neka dodje da se castimo ili eventualno procenimo stetuPala je odluka!, sutra dolazi veter. tehnicar, nadam se sa ostrim skalperom, strojimo pa kako bude.
Ma kakvo bacanje, zasto postoji zooloski vrt kod Palme?Nemojte da bacate meso, poklonite ga nekom azilu za pse
Pa sad po tebi da li treba strojiti da se meso nebi osecalo ili ne?
Juče mi bio drugar,koji radi u Nemačkoj,i kaže da preko brežuljka ima farmica svinji i gariša fino kolje po potrebi,i sebi i za prodajuEvropa stize na velika vrata.
http://www.agroklub.com/stocarstvo/nova-pravila-mijenjaju-stare-navike/15597/