zorke
Član
Pa ako su sa cubom onda su verovatno Somborski,a mozda se nesto i ukrstilo sa drugom rasom kokosi pa si dobio nesto vece Somborce,najbolje je da uslikas pa da lepo vidimo kako izgledaju,pa ce mozda neko i tacno da ti kaze sta su!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako su sa cubom onda su verovatno Somborski,a mozda se nesto i ukrstilo sa drugom rasom kokosi pa si dobio nesto vece Somborce,najbolje je da uslikas pa da lepo vidimo kako izgledaju,pa ce mozda neko i tacno da ti kaze sta su!!!
Gospodo/gospođe kolege kunićari,dali je ovo Forum "Kunićarstvo" ili naš g.Moderator spava?
Ja mislim da ne treba dizati tenziju i da ova tema (svastara) i sluzi da malo opustenije procaskamo i da se bolje upoznamo.Ne vidim nista lose u tome sto smo neki od nas prikazali i ostale kucne ljubimce pored kunica.Gospodo/gospođe kolege kunićari,dali je ovo Forum "Kunićarstvo" ili naš g.Moderator spava?
Pozdrav društvo, imam i ja kućnog ljubimca mačka mrču, inače je smrt za miševe i pacove postavljam sliku čim se vrati, iz švaleraja.![]()
Pa kolega tek sam sada video,nisam juce nesto bas puno bio na forumu,ta PETLINA je po meni Somborski kaporak,a ove su ti beli saseks i domace koke!!!Poz
Zavisi koja je svrha uzgoja.Ako hoces da ih gajis zbog proizvodnje mesa~panonski!Ako hoces veci broj malih u leglu~panonski.Takodje ako hoces brzi prirast~panonski.Ako hoces da izlazes na sajmovima~ kalifornijski.Ja prednost dajem panoncima,po svim segmentima osim po lepoti.ovih dana bih trebao kupiti par kalifornijskih kunića a kako čitam na forumu jako su dobre majke al tu su i panonci također veoma dobri.....Koje je vaše mišljenje kalifornijske ili panonce kupit i uzgajat???
Zavisi koja je svrha uzgoja.Ako hoces da ih gajis zbog proizvodnje mesa~panonski!Ako hoces veci broj malih u leglu~panonski.Takodje ako hoces brzi prirast~panonski.Ako hoces da izlazes na sajmovima~ kalifornijski.Ja prednost dajem panoncima,po svim segmentima osim po lepoti.![]()