crni tekir
Član
Je.ali bi nam znanje ... bili bi i mi sareni ko' Argentinska zastava preko ledja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je.ali bi nam znanje ... bili bi i mi sareni ko' Argentinska zastava preko ledja
Ja takve preseljavam u lonac ,a nesto ode i u zamrzivac.Kolega ja i ove moje tretiram kao kucne ljubimce...narocito kada izadju na 3-3,5kg,odma se preseljavaju u kucu
Jel neko mozda ima informaciju gde mogu kupiti detelinu za ovu moju ludacu malu... Jos samo da naglasim da mi treba u beogradu odnosno najblize...
Imas sigurno u PET SOPU,ali to ti je jako skupo jedna obicna kesa kosta preko 50 dinara a to ti zekan pojede za 3 4 dana sigurno,a taj prodavac od jedne bale koju kupi za 500 dinara napravi 100 komada kesica i na tome on jakooo lepo zaradjuje!!!Tako da ti je isplatljivilje da kupis balu i kada je cuvas na suvom ima da ti traje godinu dana!!!Prošetaj po Petshopovima,možda oni imaju?!
Kod mene u gradu u jednom Petshopu lik prodaje detelinu.Mislim da je 50din.puna kesa.
Farm comerc proizvodi i pakuje paletiranu detelinu neznam tacno ali 10kg kosta oko 500, 600 dinara, pa pogledaj u nekoj prodavnici stocne hrane ili poljoprivrednoj apoteki.Ako ti je blizu Surcinska pijaca ponedeljkom ujutru ili ako ima da se nadje briketirana detelina negde ,nasa firma je to proizvodila nekad neznam dali to neko jos radi.
Dali si ti siguran u to?Baš često navraćam u njihovu prodavnicu,nisam video a i nisu mi nudili.Farm comerc proizvodi i pakuje paletiranu detelinu neznam tacno ali 10kg kosta oko 500, 600 dinara, pa pogledaj u nekoj prodavnici stocne hrane ili poljoprivrednoj apoteki.