zorke
Član
Pa ako su sa cubom onda su verovatno Somborski,a mozda se nesto i ukrstilo sa drugom rasom kokosi pa si dobio nesto vece Somborce,najbolje je da uslikas pa da lepo vidimo kako izgledaju,pa ce mozda neko i tacno da ti kaze sta su!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako su sa cubom onda su verovatno Somborski,a mozda se nesto i ukrstilo sa drugom rasom kokosi pa si dobio nesto vece Somborce,najbolje je da uslikas pa da lepo vidimo kako izgledaju,pa ce mozda neko i tacno da ti kaze sta su!!!
Gospodo/gospođe kolege kunićari,dali je ovo Forum "Kunićarstvo" ili naš g.Moderator spava?
Ja mislim da ne treba dizati tenziju i da ova tema (svastara) i sluzi da malo opustenije procaskamo i da se bolje upoznamo.Ne vidim nista lose u tome sto smo neki od nas prikazali i ostale kucne ljubimce pored kunica.Gospodo/gospođe kolege kunićari,dali je ovo Forum "Kunićarstvo" ili naš g.Moderator spava?
Pozdrav društvo, imam i ja kućnog ljubimca mačka mrču, inače je smrt za miševe i pacove postavljam sliku čim se vrati, iz švaleraja.
Pa kolega tek sam sada video,nisam juce nesto bas puno bio na forumu,ta PETLINA je po meni Somborski kaporak,a ove su ti beli saseks i domace koke!!!Poz
Zavisi koja je svrha uzgoja.Ako hoces da ih gajis zbog proizvodnje mesa~panonski!Ako hoces veci broj malih u leglu~panonski.Takodje ako hoces brzi prirast~panonski.Ako hoces da izlazes na sajmovima~ kalifornijski.Ja prednost dajem panoncima,po svim segmentima osim po lepoti.ovih dana bih trebao kupiti par kalifornijskih kunića a kako čitam na forumu jako su dobre majke al tu su i panonci također veoma dobri.....Koje je vaše mišljenje kalifornijske ili panonce kupit i uzgajat???
Zavisi koja je svrha uzgoja.Ako hoces da ih gajis zbog proizvodnje mesa~panonski!Ako hoces veci broj malih u leglu~panonski.Takodje ako hoces brzi prirast~panonski.Ako hoces da izlazes na sajmovima~ kalifornijski.Ja prednost dajem panoncima,po svim segmentima osim po lepoti.