Odg: Svaštara
bas sam srecan zbog tebe i tvojih zecica nisam dugo bio tu ali se sade vracam na staro. pozsladjana je napisao(la):E samo da vam javim da mi je od 19 malih koliko je okotila jedna zecica ostalo 14.Danas im je 9 dan i ovi sto su ostali svi izgledaju debeljuskasto i zadovoljno.Nadam se da ce oni preziveti.Hvala svima na savetima i podrsci.Kad male stvari ucine coveka toliko srecnim,kao sto je slucaj kod vecine nas ,onda na ovom forumu ima puno dobrih ljudi i pravih prijatelja![]()

sve je tako kako si rekao.Dok ja trcim oko njih i nerviram se za svakog uginulog ,muz i brat razmisljaju samo o tome kako da ih strpaju u kotlic kad porastu.Ma bice mi skroz zao naravno,ja sam ipak pocetnik u ovome i nikad mi bre nisu zaklali nekog od mojih ljubimaca a drzala sam sve i svasta.Al zato su rodjeni a i toga sam svesna.To im ne gine dal kod mene il kod bilo koga drugog.Jedno me tesi,a to je sto ih stvarno mnogo dobro hranim.Imam jednog poznanika koji drzi kunice,nahrani ih kad stigne a i tad je pitanje.Kad je dobre volje hrani ih samo ujutro i to samo jecmom i slucajno senom.To su mesanci koji su stalno oboljevali,sto zbog lose ishrane a sto zbog nehigijene.I sad samo ne razumem kako ih moze tako gladne i zgoljave zaklati i uopste pojesti.E to je stvarno greota i zalost.Ovako kad se kunici il bilo sta drugo drzi kako treba i kako je Bog rekao onda sve to izgleda vec drugacije.