zorke
Član
A ovo je ispred moje kuce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim po tvojim postovima da si iskusan odgajivac kunica. Ja za ishranu mojih kunica koristim samo 4. i 5. kosnju. Zbog prslogodisnje suse, bilo je samo 4. Veruj mi da za 25 godina nisam imao bolju ni lepsu lucerku, a da bude interesantnije, ona je dobijena za dzabe. Gazda od njive nije imao racun da je kosi, grabi, balira, pa mi je poklonio. Ja sam platio samo presu, ostalo sam odradio sam. Mada najvise volim kad je pokosim travaricom pa skupim rucno vilama i povezem u snopove i u senjak. Tad nema prasine a mirise kao caj. Samo da mozes je vidis... Trenutni sald 75 komada (bala) tezine 12-15kg. Bice dosta do septembra. Pozz.Svaka cast za lucerku bas volim da vidim ekstra robu ali ja praktikujem sa jos tanjim stabiljkom ovde imas 60% iskoriscenje a u ovom drugom varijanti cak do 85% do 90% iskoriscavanje.Veliki pozdrav
Ta duga se pojavila posle kise koja je pala u Titelu.Za 20 minuta palo je 11 litara kise.Pozz.
- - - - - - - - - -
ovo sam slikao danas oko 16h na auto putu kod beške.
Imenjace,i kod mene je danas negde oko 15 do 3 bio dobar pljusak,i kada se pojavila duga bio u kolima vozio tako da nisam uspeo da je uslikam,inace se bas dobro videla...Ps svaka vam cast na slikam ko pravi fotografi!!!
- - - - - - - - - -
ovo sam slikao danas oko 16h na auto putu kod beške.
Svaka cast,da su zivi i zdravi,pa da bude i neki sampion medju njimaKod mene cetvoronozne prinove, ali nisu usati, oni tek za 10 dana
Nemojte tako...i Denis Rodman se farbo' u zeleno i roze pa je prevrnuo pola "Holivuda".Ćerka ga šminka svaki dan!Strašno brate!!!!
Danas je roze,pravi gay...
Bez uvrede druze,ali vidim da nisi bas upoznat sa ovom rasom,mogu i oni da idu na izlozbe,ali u Americi.U velikom broju zemalja postoje takmicenja pit bulova u skoku u vis,vuci tereta,a koriste se i za neka ne bas tako prijatna takmicenja.Njihova selekcija je vrsena na kvalitet borbenih sposobnosti i uklanjani su iz priploda psi koji hoce da napadnu coveka,zato bih titule za sampiona u cuvanju ljudi i objekata pre ustupio sarplanincima,kavkascima,azijatima... Nisam imao nameru da provociram ili da pametujem,vec samo da napisem da ima raznih disciplina u kojima mpgu postati sampioni.Ovi sampioni ne idu na izlozbe,ali imaju i oni svoju namenu-da budu sampioni u cuvanju ljudi i objekata.A posebno da budu verni prijatelji.
Bez uvrede druze,ali vidim da nisi bas upoznat sa ovom rasom,mogu i oni da idu na izlozbe,ali u Americi.U velikom broju zemalja postoje takmicenja pit bulova u skoku u vis,vuci tereta,a koriste se i za neka ne bas tako prijatna takmicenja.Njihova selekcija je vrsena na kvalitet borbenih sposobnosti i uklanjani su iz priploda psi koji hoce da napadnu coveka,zato bih titule za sampiona u cuvanju ljudi i objekata pre ustupio sarplanincima,kavkascima,azijatima... Nisam imao nameru da provociram ili da pametujem,vec samo da napisem da ima raznih disciplina u kojima mpgu postati sampioni.
- - - - - - - - - -
Mislim da su njihova takmicenja daleko korektnija i postenija u odnosu na izlozbu pasa,na izlozbi pasa se skoro vec unapred zna ko ce biti sampion,kao sto je slucaj i na izlozbama ptica i sitnih zivotinja,ovako je bolje pobednik je onaj pas koji skoci najvise ili najdalje,koji povuce veci teret ili sa odredjenim teretom za sto krace vreme predje odredjenu kilometrazu.