Moze da se nadje lako
https://www.kupujemprodajem.com/sea...]=&data[keywords]=zeolit&submit[search]=Traži
https://www.kupujemprodajem.com/sea...]=&data[keywords]=zeolit&submit[search]=Traži
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro polako se popravlja situacija dolaze strane sudije mada ja vise idem po utaknicama neko po izlozbama (posto drzim lovne pse) a cuo sam nesto u vezi izlozbe sitnih zivotinja u cacku kazu tu nista se nije gledalo sudije ocenjivale razne rase kunica pa cak i lavlje glave.....
Znam ja sve to, i ja se ne ljutim sto nije ocenio nije bitno, mogao sam ja da se zalim da mi se oceni nije bitno, nego sto me je iznervirao daje panoncu sampion a panonac hibrid, drugaru nece da oceni vrhunske kokoske(zaboravio sam rasu) nego oceni neke dz klase koje izgledaju kao kokoe nosilje... Tako da sam se tu vise iznervirao, za zeceve i nisam, nije mi bitan pehar, bitno mi je nesto sasvim drugo.Lavlja glava i ne može da se ocenjuje, pošto kod nas ta rasa nije priznata i ne postoji standard po kojem bi se ocenjivali, kao ni za panonce.
Sve je to lepo, ali pazi za persun jer on je za zenke sto bi se reklo afrodizijak tj od njega hoce da se pare sto pre.Cele zime sam imao sveze salate persuna lista sangarepe i sangarepe lista i spanaca
Sve je to lepo, ali pazi za persun jer on je za zenke sto bi se reklo afrodizijak tj od njega hoce da se pare sto pre.
Nisam bio prisutan kada si ovo pisao pa eto tek sada videh ove uvrede i bljuvotine.ja tebe nigde nisam pomenuo a daleko bilo vredjavde je trebao moderator da reaguje jer koliko ja znam vredjanje nije dozvoljeno na ovom forumu.Ti sto mislis da si uhvatio Boga za m.da kazes meni da lupam ko'Maxim po diviziji. Maxim se nepismeni covece pise velikim slovom a kada pises skracenice obavezno stavi kvacicu koja predstavlja naglasak.To se kod tebe u skoli izgleda nije ucilo ili ti nisi bio prisutan na tim casovima.Ovde su neki bili banovani zbog velikog slova,tako da i po tom pitanju nisi vredan da raspravljam sa tobom.Tebi je u interesu da prodajes ljudima maglu i bajke o jedinstvenim Megijevim hibridima a ja naprotiv kunice drzim za sebe i druzim se sa tim istim ljudima. Forum covece sluzi za razmenu misljenja i iskustava a ne za vredjanje pa tako necu odgovoriti istom merom. Mogao bih ti stosta reci ali nije ni vreme ni mesto. Sada bih te najlepse zamolio da moje ime vise ne uzimas u usta da ne bi dubili dalje. Izvinjavam se ostalim kolegama sto su bili prinudjeni da ove gluposti gledaju i citaju,umesto da lepo razmenjujemo iskustva i druzimo se bez tenzija.Neki nazalost tako ne misle,pa dodje do ovakvih bezveznih prepucavanja.Crni Tekiru nemoj molim te više savetovati ljude
u vezi hybrida molim te,ovo su takve gluposti što
bre napisa da nema veze sa vezom,zbog ovakvih
nebuloza nam je kunićarstvo tamo gde jeste,drži golubove
i molim te nemoj voditi ljude na kriv put,makar ne one koji
nešto hoće da nauče i urade u ovom poslu.
Drobac ti je ovoga puta rekao jednu stvar koja je
velikim delom tačna.
Jednostavno nerazumem zašto neko deli savete kad pazi
ama nema pojma sa pojmom,tako je to ovde u Srbiji
možeš lupati ko maxim po diviziji i još dobiješ aplauz.