Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

evo kada sam vidio sa kakvom svitom NA dolazi usr'o sam se odmah i ozbiljno razmišljam o tome da dodjem potajno da niko nezna za mene

'bem ti čo'jeka kada ga svaki sajam neko ganja ::lose::

@Savoris ako budes bio dobar dacemo ti da gledas kako dobra deca piju pivo.

Nego eno ga ispred sajma jedan lepotan od 340ks ako se ne varam,dupli tockovi,ograda oko njega,sve u fulu sredjuju.

Ajd oticu malo kasnije i ponecu tel.sa kamerom da uslikam,unutra ne mogu uci koliko znam ali cu ici popodne do poste pa cu uslikati malisana ispred sajma.

Ako se ne varam , kad se sidje od kamenice , prodje se kroz onu tvrdjavu , i onda pravo kroz grad bulevarom , e sad kada da idemo lijevo jel u Futošku ili još kasnije?

Gospodine @MOMOSARIC,
kada se odSremske Kamenice spustite kroz tunel nema tvrdjave (ona je kod drugog mosta, most Duga) i na petom semaforu skrenete levo i pravo na sajam.Na četvrtom semaforu je Futoška ulica, a Vi idete Novosadskog sajma.

Malo slika za clanove,koliko mi se cini bice ovo bolji sajam od prethodnog.Masine pristizu,niko nije nadrndan i sve ide lepo svojim tokom.
Za pocetak jedno pitanje,pogodite ko je ?? :osmeh:
4snn6w.jpg

Bice i Foton kombajn,izgleda kao da je iz muzeja al ajd...
106yozr.jpg

Evo i jednog cike sa Fendom 716.
2w5sf49.jpg

3022efm.jpg

e6vech.jpg

2h4kl7a.jpg

Clana Secondgeneration ne poznajem licno pa sam samo ovako iz daljine napravio sliku.
rrs6jo.jpg

n5lwmp.jpg

Kada se izade i Kamenice naides na tablu Novi Sad skrenes desno put te vodi do tunela.

kad izades iz tunela samo pravo imas oznaceno.

Namozes promasiti. Inace ko ne pita taj skita.

Potvrdili za dolazak na skup:
Okrim
savoris
branko
kishrobert
peto1
Lala iz Banata
mcbaycow
North ARMY
šandor
Rale 83
panonac
rasa02
Zrenjaninac
sorin
sumar

Takodje dolazim. Ako budem dolazio sam pridruzicu se, a ako dolazim sa jos jednim ili dvojicom prijatelja, koji nemaju veze sa forumom, onda drugom prilikom.

Nazad
Vrh