talianu
Član
Dragane ,sad sam malo vratio unazad pa video da si pisao o tome.I kod mene je Raca u pitanju jedino za garantovanu cenu nema ni reči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro si cuoFarmer Bob je napisao(la):Pitanje za @dragansavin.Da li je cuo da uljara iz S.Crnje daje naftu za suncokret ako sam dobro cuo u paritetu 1:3.8kg ??Da li je to tacno i sta vi ostali mislite o ovome?
Ja sam sejao i ZP ALvaro i ZP Altesse i mogu Ti reci da su izuzetni imao sa prinos prosle godine oko 2000 kg/kj a vrsio sam ih 25.08. sa vlagom ispod 8%,,sejem ih i ove godineban.novo selo je napisao(la):Dali je neko imao iskustva sa ZP Alvaro rm ja sam dobio u neku kompenzaciju. Dali je ga je neko imao i kakvi su vam bili rezultati. Ziveli
Kod nas su 650kg a Neoma 700kg...Rale 83 je napisao(la):Sinoc na SIDzENTINOM predavanje nas distributer izjavio da ce paritet njihovih hibrida biti 600kg za setvenu jedinicu od 150000 zrna, osim nekog na N koji je 660kg
Mi smo sejali nesto gusce zato sto smo uracunali da ce zecevi nesto pojesti sejali smo na 23,5, rodilo je 18 metara .oldtimer je napisao(la):Na koji razmak sejete hibride suncokreta?
Za NK Arenu je preporuka na 26 cm... Nesto mi to retko za rani hibrid
U katalogu su dali broj biljaka u setvi za ARENU 50000 biljaka razmak zrna u redu =28.5 a Dolbi i Delfioldtimer je napisao(la):Na koji razmak sejete hibride suncokreta?
Za NK Arenu je preporuka na 26 cm... Nesto mi to retko za rani hibrid