Ti si jedini razumeo poentu. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aj ne lupetaj, na 30 kj moze da te prevari za 1 kj ili 1,5 i to svakako da nije u redu ali ne za 7- 8 kj na povrsini od 30 kj.kad bi se svi tak ponasal vecina njiva uataru nikad ne bi doekala zetvu druze.ko kaze stvarnu povrsinu uvek od mene ima 10posto manju cenu a stalne musterije i vise.takvima sa kako kolga rece zdrebnim jutrima cena je 100e jutro.moz me slagat druze za jutro necupropast al kad mu skines 30j i uverava te celi dan da nema vise od 22-23
iskusan kombajner,nemoj takoAj ne lupetaj, na 30 kj moze da te prevari za 1 kj ili 1,5 i to svakako da nije u redu ali ne za 7- 8 kj na povrsini od 30 kj.
280 metara duž stane 21 red.Dodješ na njivu ono kilometarska duž, čini ti se da je uzano i slabo ima jutara medjutim nije tako nasuprot kad je duž 250-300 metara ko baštica kratko a .široko al tu nem jutara.može se itekako manipulisati pogotovo ko je neiskusan i nema merač a ni glavu da razmišlja
Da li baš tako?280 metara duž stane 21 red.
Kod nas je 90% atara tako.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Neće da može tako na 450 metara duž ide 18,5- 19 redi u jutro ili ti 32 reda na hektar pričam o medjurednom na 70 cm280 metara duž stane 21 red.
Pogrešno napisao, umesto 3 kliknuo 2.280 metara duž stane 21 red.
A šta misliš kad na hektar imaš 220 redova? Ili kad na krajevima njive imaš 40 redova, a na sredini njive 80Na 400 metara 20 redova, a imali smo jutro zemlje sa 90 redova e to sam voleo da kopam čim krenem već stignem na kraj![]()