Problem su mi zecevi. Zato i presejem.Suncokret moze slobodno do kraja maja da se seje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Problem su mi zecevi. Zato i presejem.Suncokret moze slobodno do kraja maja da se seje.
Četvrti par lista tera a navalio ga ljuj tako da moram danas kletoxom da prođem pa šta bude. Širokolisno za neki dan kad otopli pošto ima fore do 8 paraZa sirak ima vremena, sačekajte da lepo otopli i stabilizuju se noćne temperature.Udarajte jedino ako hemiju dobijate za dž, onda nije bitno.
Ccc koja povrsina parcele,nadam se nije velikaJa sam juče presejao što ga ubio grad, inače pre grada imao 6 lista a posle grada se ni ne poznaje šta je bilo na njivi.
Sve sam cuo al suncokret na suncokret nisam.....Siva pegavost lista suncokreta se pojavila od silnih kisa i niske temperature pa pitam da li moze fungicid da pomogne nesto???ili ne a inace glavni razlog jer je posejan suncokren na suncokret ponovio sam kulturu .....misljenja su podeljena oko delotvornosti fungicida,preporuka je da se suncokret prska sa fungicidom od 7 lista a moj suncokret ima od 4 do 6,dok neki savetuju da se to uopste neradi,bez objasnjenja zasto....da li ce fungicid smetati manjem suncokretu?dok za druge kulture psenici nema ogranicenja oko uzrasta kulture mozda i ima ......
Sve sam cuo al suncokret na suncokret nisam.....j
Fusilade je bio dobar, sad ne znam jer koristim neke jeftinije varijante. Fokus ultra je dobar, ali je tri puta skuplji od fuzilejda ili flupisora.Flupisor ,Floyd i Fusilate ne mogu da pipni sirak a niti ljulj ili nešto slično...Kletodim.jedino i Focus ultra..