Camel Driver
Član
Kod Nodetke bio postavljen na 5A sa pločama 3x18mm po tabeli 23,5cm.@Camel Driver
Na koji razmak u redu je sejano?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Nodetke bio postavljen na 5A sa pločama 3x18mm po tabeli 23,5cm.@Camel Driver
Na koji razmak u redu je sejano?
Ja ću 2 dana. I ja sam pitao ali niko nije odgovorio.Jedno pitanje kupio sam herbicide za prskanje suncokreta. Kletox extra i tbm 75wg. E sada ne smeju se mešati. Mora prvo od širokolisno pa posebno za uskolisno. Koliko treba vremenski napraviti pauzu između ta dva prskanja?
Eksperiment, prskano je Terbisom puna doza ali u inat bas hteo videti sta ce biti!@Peet nije na crno prskano? Moze soja? Ja imam slicnu situaciju.
Da sejem opet suncokret mi kasno.
Samo ne smeju da se mešaju u buretu, a ne mora da ima razmak između prskanja.Jedno pitanje kupio sam herbicide za prskanje suncokreta. Kletox extra i tbm 75wg. E sada ne smeju se mešati. Mora prvo od širokolisno pa posebno za uskolisno. Koliko treba vremenski napraviti pauzu između ta dva prskanja?
I sta bi bilo ako se miksuje u prskalici za siroko lisce sa nekim za uskolisne?Samo ne smeju da se mešaju u buretu, a ne mora da ima razmak između prskanja.
U jednoj firmi su radili velike površine tako što oprskaju sa jednim pa odmah sa drugim, dakle u razmaku od sat vremena, i nije bilo problema.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Mi u istom danu prskamo, prvo jednu pa drugu hemiju i nije bilo problema.Jedno pitanje kupio sam herbicide za prskanje suncokreta. Kletox extra i tbm 75wg. E sada ne smeju se mešati. Mora prvo od širokolisno pa posebno za uskolisno. Koliko treba vremenski napraviti pauzu između ta dva prskanja?
Suncokret moze slobodno do kraja maja da se seje.@Peet nije na crno prskano? Moze soja? Ja imam slicnu situaciju.
Da sejem opet suncokret mi kasno.
Kad ih vidis kazi im da nemaju pojma!Ako bi se pomešali onda bi jedan drugog blokirali pa ne bi delovali na sirak a može da dođe i do fitotoksije suncokreta.
Tako kažu zaštitari.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока