aca74
Član
Sale kako je na oko delovao taj suncokret. Znamo da je kruna niska, no jel na oko extra taj sto je dao 2500? A i ovaj drugi na 2,2 kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sale, a koliko je to po SRPS-u?U pravu si kolega, moja greška 19.4.
Zoki nije bio suncokret zadnjih 20 i više godina.
Danas skinuo 2,2 kj isto kruna setva 22.4. sa vlagom 9,5% i primese 3,5% a prinos 2350kg po kj JUSA.
Aco ništa spektakularno ne izgleda, šta sam primetio da 90% biljaka je zdravo i ima ljišća na sebi a zrno je lepo krupno mada ima i šupljih, sklop dobar, sejan na 23,3cm i klijavost 98%.Predusev kukuruz, npk 10-26-26 100kg po kj ujesen, uproleć 100 uree po kj, oprskan na crno i flekovan sirak i oparan.Sale kako je na oko delovao taj suncokret. Znamo da je kruna niska, no jel na oko extra taj sto je dao 2500? A i ovaj drugi na 2,2 kj.
Aco Raic tu kilažu što sam napisao je za isplatu.Sale, a koliko je to po SRPS-u?
ove godine ima lepog suncukreta u nasoj okolini19.5. a evo napisaću i prinos pa ko hoće da veruje od volje mu, 2500kg po kj JUSA.
5 tonaKoliko stane u punu vagonu suncokreta (prosečne gramaže) ?
Ja pre koji dan u ono vagonku sto prodaje agropanonka natovario 5700kg. suncokreta sa 13%vlage.5 tona
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока