Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je bio suvex?Završen suncokret 1480kg po jutru, vlaga 10.9%,nečistoće 3%,sorte pionir 163,kws suvex
U odnosu na pionir lošiji, manje glavice i čini mi se lakši.Kakav je bio suvex?
Ne smes druze da kazes da ce biti zarade, a jos manje da uracunas subvenciju u toGotova žetva juče. Prinos 3 tone po ha. Zadovoljan. Možda je moglo za nijansu bolje, ali s obzirom da prvi put sejem i gajim suncokret i kakva je godina, ne mogu da budem nezadovoljan.
Hibrid NS Kruna. Agrotehnika 100 kg uree po ha, startno djubrivo eliksirov superstart 25kg po ha, i prskanje vibala plus focus ultra. Setva 12. april. Zaradu još ne znam, dok ne bude konačna cena. Oko 300 evra po KJ. Verovatno više od te cifre kada se uračuna subvencija.
To i kazem, svi kukaju a ne moze jutro zemlje da se nadje u selu na jesen.Ja sam 15 god na formu i svakodnevno citam kako nema nikakve zarade od poljoprivrede a pogotovo od ratarstva a pitaj ih koliko njih su ostali na istoj obradivoj povrsini kao onda? Mozda 10% ili sigurno manje!
Kako i zbog cega ko ce ih znati!
Verovatno sto nema bas ikakve zarade!
Samo treba iskren biti!
Inace danas prvi dan izasli u zetvi suncokreta!
Neki LG ima neke brojeve pa na kraju SX.2,2 t/kj pa ti si rekorder koji je to suncokret nacurio toliko? kod nas vršu 1 t/kj ako budem imao 1,5 t/ kj biće jako dobro