obi
Član
Nema ništa drugo od hemije posle nicanja za te hibride? Ako uspe zemljišno onda i ne treba ali ako omane onda je problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
procitaj post od Ace RaicNema ništa drugo od hemije posle nicanja za te hibride? Ako uspe zemljišno onda i ne treba ali ako omane onda je problem.
Ма ја мајмун гледам и пратим НС хибриде на територији целе Војводине. И ове године реко узећу Ронин за пробу због робусне стабљике и великог листа, јер боље покрива земљу и мања шанса испод да коров крене због хладовине. А на тим њивама где сам ове године сејао ветар зна добро да поваљао кукурузе и сунцокрет, и опет дозволим да ме убеде да посејем Конди. После ове године више га нећу сигурно сејати, буквално ко памти НС 111 исти такав, је био танак и ситне главице. Евентуално што се сунцокрета тиче Ронин и Круна.Ljudi vreme je možda da se više seju NS hibridi. Nisu strani hibridi toliko prinosniji kao nekada. Mislim da stranu smećarsku semensku mafiju treba kazniti.
Mislis da nema vlage? Imam isti tako zelen
Subaro poznat po tome da mu je zelena masa a zrno zrelo i suvo.Mislis da nema vlage? Imam isti tako zelen
Znači kondi ti dobar ove godine kod mene je kilav bio od samog starta vidiçemo za koji dan imam i michigen i le99Kod nas jako šareno. Od manje od 1t do oko 2t/kj.
Ja sam skinuo dve parcele i na jednoj koju sam hteo da presejem početkom godine dao oko 1.5t/kj, a drugi bolji dao oko 1.9t/kj.
Ostala mi još jedna parcela koji će za vikend da se skida. Sve je Kondi i sve sejano isti dan na 24.5 a od veštaka samo oko 50 kg/kj 20:20:0 što mi preteklo od pšenice. Oranje i jedno spremanje i jedno špartanje.
Tako da je rod odličan za ovaj ulog a bilo je malo i sreće da dohvati kiša kad je trebalo i vreme setve i sve
Probacu danas ili sutra pa javim rezultatMislis da nema vlage? Imam isti tako zelen
...Са чим, обзиром и на сопствено искуство ове сезоне, могу да се у потпуности сложим. Претходних година нисам ни обраћао нешто пажњу када "Неома" долази на ред, али сада видим да доста рано долази.Neoma je od Kondija,Bakardija,Surelija, Ceylon, Aromatic i P 155 najranije stigla.
Uvek stigne ranije,raniji je hibrid kraće vegetacije od bacardija,kondija i surelija koji naročito zna da oduži.Neoma je od Kondija,Bakardija,Surelija, Ceylon, Aromatic i P 155 najranije stigla.