sale ratar
Član
Završen suncokret, prosek 2200kg po kj, super sprem godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je bio 8005? Bolji od krune?Završen suncokret, prosek 2200kg po kj, super sprem godine.
И мој је пре овог "субјективног осећаја+40ц" био за календар, а данас по завршеном кошењу још себи не могу доћи, 12530,64кг јуса на 14кј. Конди је.бо му пас матер сад сам га сејао и никада више ала ме је уканалио за не поверовати. Никада али никада нисам имао овако лош принос. Њиве чисте милина их видети прскање екстра успело. Сав једнак али у фази цветања опалила жега и само се скврчио и сагорео као џварак.Juče sam pričao sa vlasnikom jedne njive pod suncokretom- vizuelno bio strava dobar kad ono prinos oko 17 meteri po jutru. Inače po rečima mog kombajnera prinos od 18 do 20 meteri po jutru kako ko.
Kad je sejan?И мој је пре овог "субјективног осећаја+40ц" био за календар, а данас по завршеном кошењу још себи не могу доћи, 12530,64кг јуса на 14кј. Конди је.бо му пас матер сад сам га сејао и никада више ала ме је уканалио за не поверовати. Никада али никада нисам имао овако лош принос. Њиве чисте милина их видети прскање екстра успело. Сав једнак али у фази цветања опалила жега и само се скврчио и сагорео као џварак.
Nije vise toliko do hibrida, nego o vremenskim prilikama i neprilikama sve se promenilo nikad duze nisu trajale vrucine i tropske noci.Ima malo i od tipa zemljista.Ljudi vreme je možda da se više seju NS hibridi. Nisu strani hibridi toliko prinosniji kao nekada. Mislim da stranu smećarsku semensku mafiju treba kazniti.
Bravo Aco. Realno, da imaju dva ili tri novija hibrida kukuruza koji mogu rame uz rame da konkurišu stranim, zašto ih onda ne bi sejali. Pionir je kod nas na terenu južne Bačke pukao sa prodajom semena, najviše zbog prošlogodišnjeg kiksa i preskupog semena.U soji su dobri, u pšenici po kvalitetu isto ali po prinosu ne. U kukuruzu izgubili dosta, a u suncokretu se "podigli iz pepela" i sad su ponovo u samom vrhu. Tek kad je ono krenula korona i kad su se mnoge države zatvorile, videlo se koliko znači kad imaš svoje, počev od Torlaka pa sve ostalo.
Kruna se ne prska?Ja definitivno sejem Krunu.
Tribenuron ili imazamoksKako misliš ne prska?