Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sinoc sam video tvoju parcelu od Burnje la Bara, izgleda fenomenalno sa bas lepim glavama!Isto je i mpj utisak. U cvetanju bpmba a sad nekako ufitiljio.
Onda moj još nije došao do 50 na skali, možda 30-35, tu negdje.....hvala
Kakvi su prinosi?Kod mene u okolini krenuli zetvu, danas uveliko skidali
Samo pod brazdu nemoj da je ubacis. Tanjiraj odma posle zetve da nikne samonikli posle neke kise.Самоникла неома. На једној њиви је има више од редовне. Сунцокрет је висок преко 3.5 метра. Како ће се овршити и кад не знам. Једно 6 7 година нећу сејати сунцокрет ту.
Ako misliš na onaj što mi ovde zovemo stoglavac(ima mnogo glava,viši metar od redovnog,stablo debelo kao šaka),to nije samonikla neoma,to je posebna vrsta,neki hibrid,kao divljak i širi se svojim semenom,kombajni ga raznose.Самоникла неома. На једној њиви је има више од редовне. Сунцокрет је висок преко 3.5 метра. Како ће се овршити и кад не знам. Једно 6 7 година нећу сејати сунцокрет ту.