Suncokret 2023

Hoće se i cene života vratiti na taj nivo? Arende?nafte? Dečijih eskurzija i šta ti ja znam ...u svakom slučaju biće kako bude,samo da bude zdravlja i mira..
Биће како мора али тешко ће већини ићи скромно и без новаца

Ima li ko iskustva sa razbacivanjem Kan-a po suncokretu rasipačem? I u kojoj fazi uzrasta?

Ne koristi mi se Urea zbog kiselosti zemljišta, a teško da stignem špartačem da prihranim sve površine.

Jedan na uvratini
87d5b81ad23e708f3089fc006e5abc6b.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја имам другачије искуство посејао га 28.03. никао и после пар дана пао снег по њему те године када су сви косили екстра приносе ја нисам имао ни 1400 кг/кј. Месец дана је био килав и никакав, другару сам сејао тачно месец дана после мене на пролећно орање без прихране и, ичега имао је скоро 2000кг/кј. Тако да није тачно да му хладноћа не може ништа. Он преживи и истрпи то али после се одрази на приносу.

Ima li ko iskustva sa razbacivanjem Kan-a po suncokretu rasipačem? I u kojoj fazi uzrasta?

Ne koristi mi se Urea zbog kiselosti zemljišta, a teško da stignem špartačem da prihranim sve površine.
Ja sam prosle godine radio. Mozda je imao 4-5 pari listova nisam siguran uglavnom kise nije bilo u najavi neke ozbiljne pa sam pre spartanja razbacao i onda ga ospartao,inace sam hteo pred kisu neku da bacim.

Ма ништа не воле хладноћу и мраз поготово сад кад му време баш и није

Kažu kod nas u selu za jednog čoveka koji seje sve rano"čekamo da mu izmrzne a on svake godine ima više od nas ".

Što ne razbaciš pred predsetvenu pripremu ili kad poseješ, još ako pogodiš pred kišu super, neće azot nigde pobeći ako i predsetveno razbaciš.

Ja sam nabavio Le99, Le163 i za probu jednu vrecu Lidea Atomic. Planirao sam Sureli pola pola sa Pionirima, ali ga nisam nasao. Rekose mi da su kasno krenuli da povlace seme i njega vise nije bilo u ponudi a nisam hteo Michigen i Suman koji su mi nudili.

Bacao sam I ja rasipacem. Nije lose, ali I dalje mi deluje da bolji efekat ima kada ga becam kroz spartac. Jedino sto je rasipacem dosta brze.

Послато са SM-A025G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh