Биће како мора али тешко ће већини ићи скромно и без новацаHoće se i cene života vratiti na taj nivo? Arende?nafte? Dečijih eskurzija i šta ti ja znam ...u svakom slučaju biće kako bude,samo da bude zdravlja i mira..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Биће како мора али тешко ће већини ићи скромно и без новацаHoće se i cene života vratiti na taj nivo? Arende?nafte? Dečijih eskurzija i šta ti ja znam ...u svakom slučaju biće kako bude,samo da bude zdravlja i mira..
Je smeta mu Ama nista.Трпи, трпи али после на приносу покаже колико трпи.
Ja sam prosle godine radio. Mozda je imao 4-5 pari listova nisam siguran uglavnom kise nije bilo u najavi neke ozbiljne pa sam pre spartanja razbacao i onda ga ospartao,inace sam hteo pred kisu neku da bacim.Ima li ko iskustva sa razbacivanjem Kan-a po suncokretu rasipačem? I u kojoj fazi uzrasta?
Ne koristi mi se Urea zbog kiselosti zemljišta, a teško da stignem špartačem da prihranim sve površine.
Što ne razbaciš pred predsetvenu pripremu ili kad poseješ, još ako pogodiš pred kišu super, neće azot nigde pobeći ako i predsetveno razbaciš.Ima li ko iskustva sa razbacivanjem Kan-a po suncokretu rasipačem? I u kojoj fazi uzrasta?
Ne koristi mi se Urea zbog kiselosti zemljišta, a teško da stignem špartačem da prihranim sve površine.