Puk'o top danas.Prinos od 1.200 do 2.700 kg/k.j sve u zavisnosti od lokacije, kondicije parcela itd.Sve je bio SY Subaro, generalno sam zadovoljan, dogodine više sreće i ne menjam semensku kuću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što se tiče suncokreta broj 1 je syngenta.Odmah iza nje su NS hibridi suncokreta novije generacije.Daleko lošiji su hibridi ostalih semenskih kuća Pioneer,KWS,LG... Syngenta je kod mene završila priču jer nam uvaljuju seme sa lošom klijavošću.Ajd ako možeš podvuci crtu... Baš me zanimaju ti ns hibridi...
Ja sam juce skinuo usluzno NS Sumo 2 ako sam dobro razumeo vlasnika njive...oko 2100 kg po kj...samo je bio presusen a kroz njega dosta divljeg suncokreta pa je bilo malo vise primesa...Ajd ako možeš podvuci crtu... Baš me zanimaju ti ns hibridi...
Kod mene u selu se suncokret seje u maju mesecu.Mozda NS voli majsku setvu i gruber ?