Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikako, treba ga zabraniti.Ništa ne valja taj Subaro.![]()
Kolega sije godinama, posije željeni sklop i to je to. Baš sam neki dan bio u ispomoć u prijevozu kad je vršio suncokret. U prinosu nema nikakve razlike u odnosu na suncokrete sijane na 70 cm.Jel netko sijao suncokret na 50cm? Bas me zanima kakav bi bio ove godine
A koja bi onda bila prednost sjetve na 50cm......na proljece razmisljam posijati ko uljanu na 44cm....i razmak u redu olo 34cm, mozda bi izvukao nesto vece glave nego na 70cm.....Kolega sije godinama, posije željeni sklop i to je to. Baš sam neki dan bio u ispomoć u prijevozu kad je vršio suncokret. U prinosu nema nikakve razlike u odnosu na suncokrete sijane na 70 cm.
Moze i od 29 daleko vise kad se kockice posloze, al ko sto rece jedan nas na njivi sto je gledao i video svojim ocima,to je bilo sad i ko zna kad opetNisam ni slutio da moze toliko.
Lane je bilo 25 po jutru i mislio sam da ne moze vise, kao sto soje nikad nisam imao ni 25 po jutru,a ne 29 koliko je bilo na vecini ove godine.
Ne smem ni pricati, nece niko verovati,pitaj Bukija on vrsio sa toplajnerom.Uglavnom podosta vise.KondiJesu ti se namestile kockice na premo 29?
Imas na GeoSrbija pa proveris,to je bar lako.A i kombajn ima hektometar.Sad kod baba kurane u Bjeljinu moras ici da ti saliva stravuSecam se kad sam ti brao kukuruz kolika su to jutra bila.
Prodao si berac a nisi se naucio kipovatiKad sam ti merio preko aplikacija nisi prihvatao te savremene sprave, pa smo rucno nosili fat i izmerili pravo stanje.