nikollaa
Član
Ipak primese mogu da se isteraju na jus i ispod jusa samo ko hoce, takodje i rastur samo kombajn ne moze da leti po njivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ето сад немораш да кукаш како кукуруз неће родити, кад добијеш паре од цунцукрета, купиш кукурузе и мирна Бачка...
Da li može i ako je vlaga 7% a rod 700 kg/kj ? A da ne prosipa.Ipak primese mogu da se isteraju na jus i ispod jusa samo ko hoce, takodje i rastur samo kombajn ne moze da leti po njivi.
Takvu njivu bas nisam radio, danas sam radio usluge parcelu 1100kg po kj prosek bio, suncokret pre 2 nedelje je mogao da se radi pregoreo, primese 2%, vlaga 6,6% na adapteru hoce za nijansu vise rastura ali nista znacajno jer je pregoreo suncokret.Da li može i ako je vlaga 7% a rod 700 kg/kj ? A da ne prosipa.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Ovo je tatin suncokret a on je ratar i penzioner. Ja sam tu samo nateran da radim.Ето сад немораш да кукаш како кукуруз неће родити, кад добијеш паре од цунцукрета, купиш кукурузе и мирна Бачка...
Imao sam je ja,zadnje tri godine je sejem ali mislim da će dogodine ići druga semenska kuća.Jel imao neko od Lidee cuku,msm da je Armonika?