talianu
Član
Jel taj na oranom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Што па то је 1хектар и одличан принос на ову годину изађе 2000кг/кјMislim da je 3560kg na 35 redova. Ali daj boze da gresim.
Dobar ti sarkazam, nije na oranom. Znas da je kod mene sve direktna setva. A ja nemam potrebu da lecim ego samo sa lepim slikama. Prosek je malo iznad 2200kg po hektaru. Ali zato nisu mnobo bolji pa cak ima i losiji na oranom zemljistu.Jel taj na oranom?
Pre 10 dana bio ovakav.Srđane, ovo je moglo da se skida pre ove kiše.
Zašto bi bio sarkazam?Dobar ti sarkazam, nije na oranom. Znas da je kod mene sve direktna setva. A ja nemam potrebu da lecim ego samo sa lepim slikama. Prosek je malo iznad 2200kg po hektaru. Ali zato nisu mnobo bolji pa cak ima i losiji na oranom zemljistu.
Ovaj suncokret je na presejanoj repici bez djubriva i na jako velikom razmaku zbog moje greske sa sejalicom. Posejan na 29cm a nikao oko 80 posto. Malo je ulozeno u njega a opet za ovu godinu je dobro dao.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
2 g po 30 kj,više hibrida.Jedini koji bi izdvojio ali ipak lošiji od cele lepeze SY mas 97.A mas, seje li neko to?
Ovaj prinos da je napisao Paorpaor, Peet bi ga u top stavio....Prvih 11,5 kj 1240 kg/kj. Neoma.
U Petak na parceli od 8 kj poceo sam setvu sa Sumikom 36 redova na duzini od 385 m kojeg smo skidali i nastavio setvu Subarom koji jos nije gotov.
Skinuli 35 redova Sumika sa prinosom od 3560 kg/kj. Vlaga 10 primese 5.