Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
OK, онда да прецртам 'ебени имазомокс, осим ако не буде нека "савршена олуја", па се самораст постави као тепих у посејаном клирфилд хибриду. Прошле године сам био изненађен колико дуго ми је сунцокрет био "ван игре", а ове године ми се чини да је то, не знам због чега, још екстремније. На пар места на њиви сам застао са прскалицом, спуштао је на земљу, па продуживао ону десну подизну полугу на ИМТ-у, да бих изравнао висину крила од земље и потом настављао прскање. На тим местима, од трена када сам се зауставио, па док сам кретао и прскалица наставила да прска, по пар биљака по врсти није било испрскано. И те биљке на читавом захвату прскалице сада изгледају као шпалир, дупло више од оних испрскани испред и иза. Гледам у то, једем се и мислим: "Да се нисам јебав'о са прскањем, сада би сав био оволики!".Ako je suncokret veci,tipa 30-ak cm visine,nema tu nikakve brige,eventualno ako otpusti listovi na 2-3 dana,posle je ponovo kao nov......... Tretirao sam 30-ak vrsti manjeg suncokreta vibalom na jednoj parceli pre par nedelja.... Inace tu je suncokret dugo bio zut,i sad ima po neki gde se malo zute listovi,ali 95% se skroz oporavio.
Evo mog nedavnog iskustva:Шта вам ваша искуства кажу: колико времена после третмана "Вибалом", сунцокрет буде ошамућен?