Da, ui menjač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam se presekao kada sam radio, treci dan je vec bio kao novDa li je normalno da prvi dan posle vibale i suncokret malo klone?
Sinoc sam prskao, danas otisao i vidim da se i on povio pored ambrozije i ostalih korova.
Neko kaze da je to u redu, da odem za dan, dva da proverim, neko da nije.
Moze li se skladistiti isto kao psenica, koja vlaga najvise?A ako ga mi ovršemo ali ga ne prodamo
Po malo grickanog je biklo ali sada baš ima puno grickanog .Najviše do luka ali i sa lenije.U krugu od 300-400 m sve pšenice i uljane repice a nema suncukreta.Druga stvar ,njiva je bila baš čista ,redovno ošpartana ali ....Korovi se vide u redu ,gde je pojeden suncokret tu je korov baš narastao .Jutros sam išao da "motikam" za ladovinom.
Neguje teloИмао ју је мој познаник. Користио је за сопствене потребе.
Konoplju dobro suzbija.A sta radi konoplji, jel imao neko?
Prosle godine je puno losiije izgledao poosle prskanja Vibalom. Ove sezone prvo prskanje islo Kvazarom 1.2l po ha, ali nije odradio poso. Nije cak ni suncokret pozutio sto bi bilo normalno. Ostalo cicka i ambrozije, a narocito pepeljuge koja je negde bila do kolena. Vibala ih sravnila sa zemljom.I ja sam se presekao kada sam radio, treci dan je vec bio kao nov
Pitao i predstavnika Corteve, kazu skroz je ocekivano ponasanje.