Dolovac
Član
@Lala iz Banata skolski nije te bilo dugo na forumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne sme tezis,metmark,meteor i ostali..,@Rabadzija Nzm mozda kako bi radio tezis i slicni jeftini za sirokolisne umesto totala ?,npr ako ima samo suncokreta ,gorusice i tako tih sto tezis dobro skida,jos se moze ici dupla doza,nije zemljisni herbicid,ne bi trebalo biti nikakvih problema kasnije...
Kolega koju ti sejalicu imaš?Gde su sad ljubitelji raonicnog djubreta od sejalice ,sta bi ovde nodetka uradila ?.Morao bi ponovo spremac,gubitak vlage,goriva,vremena,novca....a ovako samo usejes i mir.
Jel ces ici totalom ?, ili necim drugim,zbog cene istog.
Ima..,inače bi to bilo dosta jeftino rešenje osim možda za samonikli expres njega verovatno ne bi ni ubilo već malo oklepilo,uskolisni korovi svakako uglavnom nisu izašli a u suncokretu ih je lako posle rešitiSto ?,ima posle neke fitotoksicnosti po suncokret kad nikne ?.
Ma kolega znaju ljudi šta je dobro ali nemožeš ceo život sprcati u gvožđe, postoje neki prioriteti, mašine kupuješ sprem potrebe i mogućnosti, najgore što su te mašine preskupe u startu i ako se radi malo sa njom isplativost i održivost je upitna a samim tim i opstanak, bitno je da shvatiš sa čim raspolažeš datog trenutka i tako da se ponašaš i spremiš i rezultat neće izostati a to šta je dobro a šta loše to uglavnom znamo svi samo su naše mogućnosti takve kakve su.Svi smo mi počeli sa nekim fergusonom, rakovicom, rusom... i napredovali sprem mogućnosti a i nismo svi krenuli ravnopravno, neko imao bolju startnu poziciju ali no. Opušteno.Nodetku ,pisao sam vec par puta,ljudi misle da je ja pljujem a imam diskosnu xd.Ja nisam od onih da hvalim ono sto imam iako je to npr neka ocigledno losa masina,radi posao ,da ,donekle,i ja kao takvu je maksimalno odrzavam,ali hvaliti je necu.Sunce mu njegovo kad se neki ljudi vezu za neku masinu to je strasno,ne smes nista lose reci odma napad sa svih strana,a cim kupe nesto novije odma je to najbolje a ono sto su imali baci u oglase sto pre to sad ne valja,mozes odma lose pricati,sve se slazu xd.
Ona kao raona sejalica jeste mozda medju najboljim,ali ja ovde pricam raono vs disk i spominjem nodetku jer je ima najvise pa kao primer.Jel neko stvarno misli da raonik moze bilo gde parirati disku kao ulagacu ?,mislim verovatno ima jedan,dva primera,ali mana ima 99 sigurno.