danger
Član
Gledao,gledaooo,odgovor je bio na Zektorov komentar......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si sejao nesto od sindzente, koji datum setve je bio tog ogleda i sta je ulozeno od djubriva ?Krećemo u novu 2022. godinu sa optimističkim video snimkom u kom ćete videti njivu na kojoj sam najviše zaradio u 2021.. Tu se nalazio Pionir ogled suncokreta, rezultate i opširnije pogledajte u videu... Mehanizacija u videu: New Holland cx 5090 Case Puma 155 & Pronar 672/1 x2 + Zaslaw D737-10 Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal!
Nisam ove godine sejao Sy hibride, imao sam prošle godine neki problem koji oni nisu znali da objasne pa sam ih malo poslao na hlađenje. Što se ostalog tiče, imaš u klipu sve.Da li si sejao nesto od sindzente, koji datum setve je bio tog ogleda i sta je ulozeno od djubriva ?
Sve Sy hibride.Koje hibride si hladio da neprokuvaju
Nije, imao sam problem sa genetskim poremećajem na Kondiju gde su se glave formirale u obliku pesnice bez zrna i što je Sumiko bio lošiji na tri prava ogleda od Pionira, sve expres...Jel razlog tajna,posto sam planirao da ih malo ubacim ove godine
Mani se, treci put ce opet drugacije da naziva tu a.mMislio sam na nazive.