Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf, 10.4. sam završio kukuruz pa par dana pauze, znači oko 15.4.Kada je posejan???
Jel moze neka slika?Mi skidamo Le99 sa 12vlage, nema sta da se ceka. Danas skinuli 6kj kod mene i kod druga u Melencima 3kj le25 prinos 19m po kj kod mene, drug presao 20m sa 10%vlage. Sutra imamo 17kj le 25 nesto u gradu vise u Orlovatu. Na ruke vlaga 9%
Sent from my S60 using Tapatalk
Daleko vise od 1000kg ces imati tu.Sutra je bilo u planu da ga skidam, ali odustajem od tog plana. Drugar @talianu bio u obilazak i poslao slike. U pitanju je Subaru, setva 23.04. predusev suncokret nadjubren u jesen 150kg NPK 3x16 i u prolece 150kg An. Najgore stoji, njiva je u Seleuski atar, ne ocekujem vise od 1000kg/kj.
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Evo jednu sam i opalioJel moze neka slika?
Daj boze da je tako i da promasim, tanak nekako izgleda.Daleko vise od 1000kg ces imati tu.
Kad prodje kantar, javljam kakvo je bilo stanje.Hoće 100 eventualno 200 kg
Milovane koliki je hektolitar tog dobrog Sumika bio?Danasnji prosek 1920kg/kj
Lg rame uz rame sa Sumikom po hektolitru a po prinosu mozda cak i jači. Jedino sto je katastrofa za vrsenje