Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rana setva rani hibrid, posejani sve kraj martaKrenuli sa zetvom kako izgledaju ti suncokreti... a za cenu daj boze...
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Pa i taj otkupljivac je napravio ugovor sa nekim igracem i taj neki trazi ugovorenu kolicinu.Ne znam za velike,ali ja sa par jutara svega imam OK odnos sa otkupljivavima i nikad nije.prpblem par tona gore dole.
Kako može da nulira,ti ako si potpiso na 52 možeš da ga dokupiš možda ako bude 47 ti si u zaradi 5 dinara na dokupljeno,ako bude 57 ti si u gubitku 5 dinara na dokupljeno al ozbiljne firme tolerišu manjkove posebno sad u sušnim godinama znaju da nisi prodo drugom po većoj ceni jel ga jednostavno nemaš.Ili da platis penale za ono sto ti nedostaje da ispunis ugovor......
Sve u svemu oderu ti kozu sa ledja....
Svaki kupljeni kilogram nulira 1 tvoj kilogram, znaci ako se rdod prepolovi, pola moras da kupis ili platis-dzaba si radio....
A sta ako si potpisao na 52 pa bude 62?Kako može da nulira,ti ako si potpiso na 52 možeš da ga dokupiš možda ako bude 47 ti si u zaradi 5 dinara na dokupljeno,ako bude 57 ti si u gubitku 5 dinara na dokupljeno al ozbiljne firme tolerišu manjkove posebno sad u sušnim godinama znaju da nisi prodo drugom po većoj ceni jel ga jednostavno nemaš.
Zalosno ali istinito......Zatisje bred buru! Kad nas obaveste o otkupnoj ceni bicemo naburenih buzdza al brzo ce mo zaboraviti