Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rana setva rani hibrid, posejani sve kraj martaKrenuli sa zetvom kako izgledaju ti suncokreti... a za cenu daj boze...
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Pa i taj otkupljivac je napravio ugovor sa nekim igracem i taj neki trazi ugovorenu kolicinu.Ne znam za velike,ali ja sa par jutara svega imam OK odnos sa otkupljivavima i nikad nije.prpblem par tona gore dole.
Kako može da nulira,ti ako si potpiso na 52 možeš da ga dokupiš možda ako bude 47 ti si u zaradi 5 dinara na dokupljeno,ako bude 57 ti si u gubitku 5 dinara na dokupljeno al ozbiljne firme tolerišu manjkove posebno sad u sušnim godinama znaju da nisi prodo drugom po većoj ceni jel ga jednostavno nemaš.Ili da platis penale za ono sto ti nedostaje da ispunis ugovor......
Sve u svemu oderu ti kozu sa ledja....
Svaki kupljeni kilogram nulira 1 tvoj kilogram, znaci ako se rdod prepolovi, pola moras da kupis ili platis-dzaba si radio....
A sta ako si potpisao na 52 pa bude 62?Kako može da nulira,ti ako si potpiso na 52 možeš da ga dokupiš možda ako bude 47 ti si u zaradi 5 dinara na dokupljeno,ako bude 57 ti si u gubitku 5 dinara na dokupljeno al ozbiljne firme tolerišu manjkove posebno sad u sušnim godinama znaju da nisi prodo drugom po većoj ceni jel ga jednostavno nemaš.

al brzo ce mo zaboraviti
 al brzo ce mo zaboraviti 
Zalosno ali istinito......Zatisje bred buru! Kad nas obaveste o otkupnoj ceni bicemo naburenih buzdzaal brzo ce mo zaboraviti