Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo izgleda ,još ako ima težinu zrna kao Sindžentini hibridi ,biće lepog prinosa.
Na koji razmak si sejao?Mas 85 Su, posejan treceg
Ja mislim da je išla po zemlji od momenta kad je repica ovršena i ona otrešena sa repice. Ako je osa letela, zašto je nema i na suncokretima koji nisu pored parcela repice. Ako je tacno to sto ti kažeš onda će ubuduce biti jako otežana proizvodnja suncokreta.nije letela Gusenica nije isla po zemlji sa repice na suncokret......
Vec je Osa doletela i polozila jaja na suncokret. Tako da verovatno gusenica ne bi nilo samo na obodu t.j. oprskanom suncokretu....
Samo sto je repica ovrsena pre vise od mesec dana a gusenice se pojavile tek sada, malo je mnooogo vremena proslo.Ja mislim da je išla po zemlji od momenta kad je repica ovršena i ona otrešena sa repice. Ako je osa letela, zašto je nema i na suncokretima koji nisu pored parcela repice. Ako je tacno to sto ti kažeš onda će ubuduce biti jako otežana proizvodnja suncokreta.