Da napisem i ja iskustvo sve je posejano pod Kondijem da se ne prska, uradjen gardoprim plus 3.5l/ha, krenula ambrozija na nekim njivama i uradim u delu atara de su mi predusev soja i kukuruz, jedna njiva od 2 jutra u obliku parceta pice de je repa predusev je bila bez travke i resim da ne radim vibalu kako zbog cene tako i sto i ne marim mnogo za tu njivu jer je vlasnici prodaju. U isto vreme ili 2 dana ranije su oni ostali procvetali u odnosu taj koji nije dobio Vibalu, a tako su u dan i posejani. Taj sto nije dobio Vibalu dobio je koktel komsijine soje i uslo je do 20m u moju njivu bila je tuga za gledati.
Moje iskustvo od lane da CL nista nije jer sam Imazamoks ne moze nista da uradi, sokira vise nego Express, skuplje je. Dok sa druge strane vidim da Viballa nista ne skodi samo 3-4 dana zaustavi i gass kasnije.
Elem kako Viballa pokriva uzak spektar korova za iducu godinu je vise zelja nego plan neki express, prskati posle setve a pre nicanja kineskim terbutilazinom i s-metolahlorom, a kasnije spojiti viballu i expres. + za express sto ide do 4 para, taman kad da gasa tad se i Viballa spoji.