Ko ti doradjuje seme? kako to ide? mi smo uvek u mesalici za beton.Ipak nisam rizikovao,odneo sam jutros i zastitio seme. Na danasnje vreme ne isplati se kockati se u poljoprivredi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko ti doradjuje seme? kako to ide? mi smo uvek u mesalici za beton.Ipak nisam rizikovao,odneo sam jutros i zastitio seme. Na danasnje vreme ne isplati se kockati se u poljoprivredi.
Misliš da će ga Gaučo sprečiti? Kod vas ne uspeva kukuruz?Ja sam uzeo gaucho da tretiram seme,jel sejem suncokret a pred usev je psenica,cida napravi taj makazar ako nije tretirano seme
Ima u okolini prodaju seme,otkupno su mesto za zitarice ,rade selektiranje i doradu semena(zito kukuruz soja) imaju tu masinu pa onda odnesem i oni mi odrade zastitu.Ko ti doradjuje seme? kako to ide? mi smo uvek u mesalici za beton.
Gaucom tj Imidaklopridom. Vec godinam to radimo. Takodje nam godinama dolazi prijatelj pcelar na te parcele i nikada problema nije bilo. Sve je to pomalo propaganda. U breskvi moze, u jabuci moze, a u suncokretu ne moze.Cime najbolje tretirati seme protiv zicnjaka a da ne steti pcelama ?.
Prošle god je radio oko 1450H!Samo u Mustapiću je otkazao 30-50H zbog divljih svinja a,uzeo ili će tek uzeti neku državnu zemlju pored Morave...Radio oko 1000h. Na mnogo mesta.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Prosle godine sam na jaku zemlju bacio 100 kg/kj i izrastao je toliko da ga je vetar povaljao kao od sale. Ja tu ne bih sejao suncokret, bojim se da moze biti vise stete nego koristi.Dal je neko nekad bacio za suncokret 200kg uree po kj,dal mu to smeta,omaklo mi se,bacao za kukuruz pa jednu parcelu prevideo u glavi a u planu je bilo da ide suncokret posto je lane vec bio kuruz.....
100-150kg po ha urea u suncokretu maximum,isao sam i ja jednom oko 200kg po ha ,i tad je imao gore navedenih problema,visok,dugo zelen.