Union mz,reče mi jedan radnik sa farme svinja da obrađuju 2000+ hektara...Taj gigant i nije neki gigant kad ima prolecnje oranje.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Union mz,reče mi jedan radnik sa farme svinja da obrađuju 2000+ hektara...Taj gigant i nije neki gigant kad ima prolecnje oranje.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
I smolnice i Braničevske peskove svega i svačega.Ne verujem da imaju veću parcelu od 10H u komadu.Robija...To je impozantna površina a ako imaju i crne smoLnice, teško njima.
Radio oko 1000h. Na mnogo mesta.Union mz,reče mi jedan radnik sa farme svinja da obrađuju 2000+ hektara...
Htedoh i ja reći kad su duplirali, inače atar mu je do Golupca.Radio oko 1000h. Na mnogo mesta.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Od Morave do Kladova.Htedoh i ja reći kad su duplirali, inače atar mu je do Golupca.
Ja prskamKo te to poplasio na po duzi pa si skrenuo...
Nisam sejao bez zaštite, ali video sam šta makazar zna da mu napravi ako se ne tretira, obavezno neki imidakloprid.Da li ste sejali suncokret bez zastite i dodatne dorade? Sejem 2 ha,a mrzi me nostiti sada 2 kese semena na doradu...
Ni jedan tretman semena nece spasiti suncokret od makazara,on pravi stetu na tek iznikloj stabljici,tako da jedino moze pomoci Nurel ili Conzul kad pocne nicanjeNisam sejao bez zaštite, ali video sam šta makazar zna da mu napravi ako se ne tretira, obavezno neki imidakloprid.