sale ratar
Član
Ali kod nas će biti novo (južna bačka), ima da ga naseju ali no.Nista novo kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali kod nas će biti novo (južna bačka), ima da ga naseju ali no.Nista novo kod nas.
Temi? Ja sam mislio poslu sa Momom i OlalijomVerovatno cu se i ja prikljuciti ovoj temi.
2018 sam ga imao,pored neome nije imao sta da trazi.Da li je neko sejao NS Sumo 2 OR,kako se pokazao?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Na koliko razmaka ga sejes?Kod mene je bio uvek ekstra. Nizak, krupne glave, prinos uvek preko 22 m po jutru.
+ Girasolin...Šta je poslednja najbolja preporuka za prskanje na crno za ekspres LE99, a šta za imi CL Neomu? Jel idete i dalje Terbis+Mont u obe sorte ili preporučujete nešto drugo (jeftinije)? Posle pretpostavljam za LE99 najbolje Cerealis/Stockstar, a za Neomu Listengo ili Pulsar? Jel ne preporučujete jeftine kopije Pulsara, tipa Ikarus ili Soyasan?