Peet jedna sugestija u vezi kombajna.Nemoj voziti po njivi sa otvorenom lulom za kipovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kraj je njive Maticu, pa samo sto je bila otvorena, spremno za kipovanje, inace ne vozi se otvorenom.Peet jedna sugestija u vezi kombajna.Nemoj voziti po njivi sa otvorenom lulom za kipovanje.
Smeta baš puno, može vlasnik kombajna da prilazi njivi gde njegov radnik vozi kombajn sa otvorenom cevi, onda vlasnik pogleda i vidi kako se zaljuljao dalekovod, sledi šok a posle par sekundi dobije neodoljivu želju da majstoru sa otvorenom cevi otkine glavu golim rukama...Opasno u svakom slučaju...Шта смета да се вози по њиви са отвореном ,оће отпадне док се вози
Pa ima razlike, kad je zelen cev se uvije oko dalekovoda, gazda i radnik popravljaju cev jedno mesec dana ili iskeširaju 10000 evra. Kad je žut, padne dalekovod, posle gazdinog šoka ako vozač preživi, daju se u bekstvo da ne nabrljaju od elektrodistribucije...Olalija al to samo ako je kombajn žut? Ako je zelen onda se to ne dešava?![]()

Nema ni kod mene ali ima kod ovih što radim usluge. Ove godine ljudi po Sremu davali imena banderama i dalekovodima po meni i mom kombajneru...хе хе па нема тих чудеса и високог напона код мене у њивама , мож терати како оћеш![]()
Nema ni kod mene ali ima kod ovih što radim usluge. Ove godine ljudi po Sremu davali imena banderama i dalekovodima po meni i mom kombajneru...
И ја лично добро реагујем када ујесен заорем нешто прашка, а не само то што посејем.Kanda dobro reaguje na veštak pod brazdu.![]()