milanche87
Član
Ja sam ga sejao, dobar, stabilan je, 2t po kjIma li neko iskustva sa LG 56.63 CL?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ga sejao, dobar, stabilan je, 2t po kjIma li neko iskustva sa LG 56.63 CL?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto u drugoj polovini aprila?100 kg/kj Ureje bez jesenjeg djubrenja vec godinama u nazad.
I dalje samo Neoma. Na parcelama gde krene samonikli radim totalom posle setve s tim da ne krenem sa setvom do druge polovine Aprila.
Nisam dobro formulisao pitanje. Da li je i koliko manji prinos suncokreta kada mu je predusev suncokret u poredjenju sa predusevom psenicom ili kukuruzom?Pisao sam na prethodnoj stranici i o tome.
Jel hoce preparati za CL ili CLP tehnologiju da skinu Expres samonikli ?
Cuj, duplo
Konkretno prosle godine imao sam takav slucaj na pov. od 9.5 kj i to posejano oko 23 Aprila na 50 cm medjuredno i 27.5 u redu prinos 2300 kg/kj ali tu je bilo i u jesen 100 kg/kj Mapa jer prvobitno je bilo panirano za kukuruz o kasnije odustao i posejao suncokret.
Nema neke razlike ako je pred kultura psenica ili kukuruz koji se solidno djubri a potom 2 god. suncokret sa 100 kg/kj ureje.