Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravio sam da te pitam ,kako izgledaju usevi u vašem ataru ,koji nisu presevani a tučeni su ?Kiraj ako budes morao da presevas doneo bih ti ja seme .Ostalo mi je dosta semena od pomoci koju su meni clanovi foruma doneli.Samo javi i ja dodjem.
Pre 3 godine kada je led potukao suncokret kod nas, doduse veci suncokret je bio ali posteno izudaran nismo ga presevali i dao je 200-300 kg/kj.Kako suncokret podnese ovo kad ovako nastrada?Jel budu tu glave kasnije normalne ili neke izvitoperene?
Pa po meni vrlo malo zaostaju za redovnom setvom.Cak sta vise mislim da ce je stici.Hvala na ponudi ali mislim da nećemo presevati ,visok je datum .
Prolazeći kroz atar imam utisak da su kukuruzi koji su "lupani" u gorem položaju nego ovi suncukreti.
Ima ona stara izreka :Što te ne ubije ,ojača te.Šta jeovaj struk suncukreta preživeo ?
- - - - - - - - - -
Zaboravio sam da te pitam ,kako izgledaju usevi u vašem ataru ,koji nisu presevani a tučeni su ?
Mora ce se odraditi Fungicidni tretman,Retengo,Acanto...I najvaznije ne spartati dok se ne osusi zemlja iole,ima da se potpari i crkne.