sremskapolja
Član
Gledam ne netu neki lik kad seje zamesa sa semenom bebi puder ja licno nisam probao ali kontam da radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane i kod mene je isto stanje, jako mnogo ima ove bube, mislim da se zove Pivac. I to samo na velikimJel imidor spada u te zabranjene?
Ja vec godinama ne tretiram al planiram, kako sam sada prosao sve ga zivo jelo.
- - - - - - - - - -
Jel ova buba predstavlja pretnju po sucoktet
Sa čim si prskao komšija?Prskaj komšija. Ja sam imao problem sa plamenjačom pre dve godine ako se ne varam. Uvalili mi zaraženo seme majku im i prskao sam i pomoglo je neverovatno...Ne samo da je zaustavljeno širenje nego se i zaraženi malo oporavio i bilo je nešto. Na toj parceli gde ga je uhvatila plamenjača i što je prskan je ostao najduže zelen i najviše je dao te godine od svih
Kog datuma si ga posejao ?
Sa čim si prskao komšija?
Posto mi je rečeno od strane Syngenta promotera da nema rentabilnosti prskati, jer je pitanje koliko će biti efekta.
Da li zagrćete suncokret?
Da li zagrćete suncokret?
Ne mogu tačno da se setim jer su bila dva preparata nije na stanju bilo dovoljno jednog ali je bio Syngentin preparat
- - - - - - - - - -
Ako se sećam dobro prskao si ga Ridomil goldom...