Sudarski Bojan
Član
Darko slike za kalendar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja samo mogu da kazem da i kod nas ima i dobrih a ima i bas losih ,sklop je uglavnom losiji i ima po nekoliko razlicitih velicina u istoj parceli sve u svemu sarenoNe bi se slozio s tobom po ovom pitanju. Ti kao da zivis u drugom svetu. Ovde i u okolini koliko sam ih video su cista suprotnost od tvoje tvrdnje.
Sa faksa mi ostalo urezano u pamet da sunja od izvučenih 100 % kalijuma sa njive se odnosi svega 10% ostalo ostaje u žetvenim ostacima.Da li je tačno da posle skidanja suncokreta treba zemlju dobrooo nađubriti? Zbog dobro razgranatog korenovog sistema pokupi sve što ima u zemlji. Nisan ga nikad sejao pa zato pitam.
Ne spadam ja u mr i dr ja ti samo iznesem ono sto i corav moze videti kako atar izgleda. Eto ti kao ekspert u povrtarstvu gde zalivas par kj i u ratarstvu vise ti stoji titula mrdr nego meni, doduse kao i svuda postoji po neka parcela koja je losija a to direktno je do onog koji obradjuje tu zemlju. Isto je i sa drugim kulturama, ali vise od 80% kultura su u fenomenalnim uslovima za put ka odlicnom rodu.mrdr Peet kaze drugacije.
Mozda su oni u drugoj drzavi?