Smetaju. Kada je kisno vreme lose se oprasuje jer pcele slabije lete.A da li suncokretu sad smetaju kiše zbog cvetanja?
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Smetaju. Kada je kisno vreme lose se oprasuje jer pcele slabije lete.A da li suncokretu sad smetaju kiše zbog cvetanja?
Jesi ti napunio tlinaest? Izneo sam ono kako kod nas izgleda atar, dok ti si tvrdio da svi izgledaju tanko, nisko i ne obecavaju. Izjasni se sta znaci svi, kod tebe, ili svuda?!a ne mrdr pero ipak ja mislim da tvoj atar je slika cele Srbije.Akontinkazes tako tako.Ne moze se ici protiv jednog mrdrfr
Hibridi imaju sposobnost samooplodnje.Suncokret je stranooplodna biljka i bez insekata se ne moze oploditi. Sve stranooplodne biljke su medonosne upravo zbog privlacenja insekata koji vrse prenos polena dok sisaju nektar.
Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Da, u pravu si, ja sam danas obilazio stranu atara prema glogonju, nisu bas nesto suncokreti, ima i dobrih, ali u mom slucaju 2 parcele su mali i tanki, druge tri su solidni. Sve je isto, isti predusev ista hemije, sejano istog dana, 22.04., radi se o singenti bacardi.meni se i dalje ne dopadaju suncokreti.kao da im ove godine nesto ne ide na ruku.