danger
Član
Jedno pitanje za strucne,za sta moze da se iskoristi Pulsar plus osim za suncokret,ostalo mi je 1,5lit od prosle godine
ako te razumem hteo bi to da unovcis.......how much (skoljka)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedno pitanje za strucne,za sta moze da se iskoristi Pulsar plus osim za suncokret,ostalo mi je 1,5lit od prosle godine
Jedino ako nesmem da ga koristim nigde drugde?ove godine sejem samo pionirako te razumem hteo bi to da unovcis.......how much (skoljka)
Hoce li neko posejati suncokret pre Uskrsa?
Ako ne bude bilo kisa....
Kolege, šta je bolje posejati u državnu zemlju gde je predusev jedno 4 godine kukuruz? Sad je izlicitirana,što će reći njiva stoji netaknuta od jesenas.... Trave verovatno ima u izobilju a veštaka verovatno u minimumu. Šta u takvim uslovima može dati bolji prihod po kj,suncokret ili opet kukuruz? Sa suncokretom nemam iskustva,a jedan drugar mi tvrdi da je bolje suncokret drugi opet kaže kukuruz... Šta kažu iskusniji?
Kolege, šta je bolje posejati u državnu zemlju gde je predusev jedno 4 godine kukuruz? Sad je izlicitirana,što će reći njiva stoji netaknuta od jesenas.... Trave verovatno ima u izobilju a veštaka verovatno u minimumu. Šta u takvim uslovima može dati bolji prihod po kj,suncokret ili opet kukuruz? Sa suncokretom nemam iskustva,a jedan drugar mi tvrdi da je bolje suncokret drugi opet kaže kukuruz... Šta kažu iskusniji?
Samo i jedino suncokret.Zaobidji te pionire i uzmi neomu.
Eh,da.... i šta bi bilo bolje... 2x gruber ili oranje + spremač?
Samo i jedino suncokret.Zaobidji te pionire i uzmi neomu.
Ja bih isao gruber.