Aca97
Član
Probaj ovde, 0641169658 Goran, direktor zadruge u Mihajlovcu, moj drugar. Ja kad sam uzimao prosle nedelje He118, imao je Le 99Jel zna neko gde moze da se kupi LE 99 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probaj ovde, 0641169658 Goran, direktor zadruge u Mihajlovcu, moj drugar. Ja kad sam uzimao prosle nedelje He118, imao je Le 99Jel zna neko gde moze da se kupi LE 99 ?
Imam ja za prodaju...066/366-663 zovi me sutra.Jel zna neko gde moze da se kupi LE 99 ?
Pa to je sklop na 32.5 cm da svaki nikne,Drugar mi sejao matermac sofisticiranom novom zveri.Skidaci nisu bili dobro nastelovani i na kraju ispalo oko 43000 zrna po hektaru isejanih.Jako je lepo posejano,u vlagu i na lepoj dubini.Ostavili smo da vidimo kako ce nici pa cemo onda prebrojati i odluciti jeli za ostavljanje ili presevanje.
Da li je odgovor meni namenjen?Danas moj kolega posejao kaze prosle godine mu je bio u rangu i sindjente i kws-a pa je ove godine posejao vise od pola njiva sa njime.
Jel sejao ko NS sumo2?