Ima kod nas ljudi koji nedjubre sunu, ali na mojim njivama suncokret dobije 100kg po kj SAna,Ana ili Uree svake godine.ALal vam cufte,kad vi bez zrna djubriva kosite 22m/kj.
Nada poslednja umire.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod nas ljudi koji nedjubre sunu, ali na mojim njivama suncokret dobije 100kg po kj SAna,Ana ili Uree svake godine.ALal vam cufte,kad vi bez zrna djubriva kosite 22m/kj.
To sam i mislio ,vec sam danas jednu parcelu resio ali na toj cu sejati kukuruz. A za ovu brinem da mozda zbog psenice malo ne zabrljam stvari.Lord ogy samo ti to sad opleti totalom da se rešiš rizomskog sirka.
To sam i mislio ,vec sam danas jednu parcelu resio ali na toj cu sejati kukuruz. A za ovu brinem da mozda zbog psenice malo ne zabrljam stvari.
Nada poslednja umire.
Le25 je kod mene dao 2200,jesam koristio sam jeftinu varijantu expresa i mogu da kazem odlicno je uradilo posao . Malo se cicak provukao, ali nista znacajno.Koji LE? Dali si koristio jeftiniju varijantu suzbijanja korova?