Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to parcela gde je bilo 1900 kg po kj?
Za ovaj zreo suncokret ne treba ni lepa niti ruzna, a plus lucerka isprskana sa desikatom vec je za vrsidbu.Ma nek pada samo da ne bude vetra.Pada i kod nas.
Ko kaze da je 1900kg. Kad ne znamo koliko smo pokosili, dupla duz u pocetku su prikolice bile razdvojene na oba kraja, kad je pocela oluja spojili smo prikolice na samo jedan kraj i terao sam do pola od prilike i okrecao nazad, i odkud znam koliko sam pokosio, kad zavrsim bice tacan rezultat!Jel to parcela gde je bilo 1900 kg po kj?
Pa ti si napisao da ste ovrsili otprilike 10 jutara 19300kg. Po meni tu nema vise od 13...14 metera po kj. Bas me intersuje krajnji rezultat.Za ovaj zreo suncokret ne treba ni lepa niti ruzna, a plus lucerka isprskana sa desikatom vec je za vrsidbu.
- - - - - - - - - -
Ko kaze da je 1900kg. Kad ne znamo koliko smo pokosili, dupla duz u pocetku su prikolice bile razdvojene na oba kraja, kad je pocela oluja spojili smo prikolice na samo jedan kraj i terao sam do pola od prilike i okrecao nazad, i odkud znam koliko sam pokosio, kad zavrsim bice tacan rezultat!
A da je ruzna ruzna je do bola al puni jbg. Na nekim mestima je i sirak davio pa bi bilo i vise.
Ista priča i kod nas doduše još nismo počeli vršidbu,ali taj prinos će biti u celom Mihajlovačkom ataru,nažalost.I mi smo ovrsili suncokret sto je pre 2 meseca potukao led, prinosi celih 400kg po jutru......sta dalje reci?