Suncokret 2016

A šta, bio loš? Pa ga pokosili uzeleno?
Ciljano su isli za silazu posto im je dao preko 60tona/ha sirove mase bio je preko metra visine,a imaju i postrojenje za bio gas pa im valjda i za to treba dok ne stigne sirak i kukuruz za siliranje!

NS RIMI PR ....visina 180-200 cm , zdrav, samo je za nijansu svetlije boje od komsijskog...e sad dali je to odlika Clearfield hibrida ili sta li je
...za sada sam zadovoljan kako izgleda

2ppj0d5.jpg

Pre dve godine imao sam ga na jednoj parceli od 14 hektara,ritska zemlja,isto je bio svetlo zelen,pulsar je odradio posao i bila je cista parcela ali zrno je bilo supljikavo,pune prikolice ali lagane,kisna godina je bila i generalno su bili losi prinosi i kod ostalih hibrida,Dusko i Sremac su i tada dobro izgurali dok sa Rimi PR nisam bio zadovoljan...

Jel ko probao regulatorom rasta suncokret raditi ? Jel moze to u opste ? Suncokret kad god izraste ko lud nema roda a kad je nizi bude extra

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Za koliko stigne za vrsaj suncokret kada se pokloni kao DrGrujin moj je u slicnom stadijumu ?

U cemu gresim. Zaorano jesenas 100 map. I u prolece 100 an po kj. Sorta barolo. A on isikljao 2.5 metra u visinu
5df62a86f75be0978c74e6b00545e531.jpg

Obicno kad su visoki tu nema roda. A sejem ga jer je niza sorta.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh