Suncokret 2016

Kod mene previsok maisadour 97.a.... ima preko 2m.. kad videh stvarno se zacudio... ja ga prvi put posejah ove godine, jel ima neko iskustva s tim hibridom ? Lg,kondi mi normalne visine....

Imam ja i ne bas lepog...
2013-te sam ga imao na parceli gde suncokreta nije bilo 20 i kusur godina i ocekivao sam "nesto" od njega,medjutim bilo je dosta trulih glava i rod za tonu slabiji od nekrunisanog kralja Kondija.Njegova prepoznatljiva osobina je to sto ima dosta glava sa belim zrnima i u prikolici izgleda zanimljivo,ali dzaba mu...

Mas 97r,imao ga ja prosle godine,ne mozes docekati da sazri,prinos nije bio los 1950kg/kJ

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Videcemo ga kod nas u ataru. Posejan je na dosta jakoj njivi, baceno 180kg 16-ke i 200 kg an-a po kj....

Kod nas ima dosta suncokreta posejano. Sad kada je procvetao samo se žuti atar.

Nesto vise verujem u onome koliko vaga pokazuje na jesen nego u sadasnjim slikama NS hibrida suncokreta!!!:osmeh::ppozdrav:

upravo tako.sta da ti pricam kad sve znas.meni ni jedan NS ne izgleda kako treba da izgleda lep suncokrettt.o rodu da ne govorimo.neoprasenih zrna kolko oces.
ali tacno je da NS moye da rodi i 1600 kg po lancu u najboljim uslovima.ako mu se sve bas potrefi.

I kod mene barolo ro ogroman,kad udjem u red vislji je od mene bar 20 cm a ja sam skoro 2m. Baceno mu 100 kg 12:52 i 100 an po jutru

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

oće on da rodi i 1800-1900 i to bes problema samo što nije po meni stabilan po prinosima kao ostali jedne god rodi isto ko svi ostali a dogodine podbaci po meni je samo u tome problem

C6FM6yG.jpg

XkeBgoo.jpg

Ovde je moja njiva nepunih 3 lanca,a u nastavku komsijskih 20,mislim da je isto i on sejao Kondi.
d3FxtTy.jpg

http://i.imgur.com/9iMSj2I.jpg[/img]

- - - - - - - - - -

C6FM6yG.jpg

XkeBgoo.jpg

Ovde je moja njiva nepunih 3 lanca,a u nastavku komsijskih 20,mislim da je isto i on sejao Kondi.
d3FxtTy.jpg

9iMSj2I.jpg

Ja sam posejao oko desetog maja pa eno ga skoeo 2.5m visok u pm. Sejan barolo ali sve mislim to nije barolo. Barolo kad je izasao bio je do 1.7m max ovo sad je bolesno visoko

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh