kanački
Član
Nesto mi tamani suncokret ,po par komada u nizu ,sad gledam da ti koji su pojedeni ,a vire iz zemlje ,ponovo krecu ,da li ce od toga biti nesto ili ne ? Drugu godinu tek radim suncokret ,tako da bas i nemam iskustva ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel su spaneri na polugama stegnuti ili otpusteni malo ?.Druga i oko 950 obrtaja,nemoze brze za sad,juce uradio 8kj pa cemo dalje kad vreme dozvoli posto kisa malo zeza danas......
Jel su spaneri na polugama stegnuti ili otpusteni malo ?.
Odradi posao ako padne dobra kisa posle prskanja.Slabo on to resava,oprljice i posle ce se povratiti,za njive gde ima tih trava treba sejati suncokret koji se prska Exspresom.
Slabo on to resava,oprljice i posle ce se povratiti,za njive gde ima tih trava treba sejati suncokret koji se prska Exspresom.
Malo si se preracuno. To mu dodje 0.85l po ha. Trebalo bi da unisti cicak. Jedino ako vec nije velik. Maksimalna preporucena doza od 1.2l po ha ide kad ima palamide i popanca kao i rizomskog sirka kojeg samo zaustavi i mora se ici jos jednom sa nekim herbicidom protiv sirka. Na primer Fuzilejd, Agill ili Pantera.To mu dodje 1l po he....ne znam, ali kada dodje vreme vrsidbe ja imam cicka i to bas na delovima gde sam ga prskao kao mali sa Pulsarom...