MarkoSreta
Član
Omeksivac za rublje,koliko je meni poznato.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuuu Tomo...busis zrna pa sa tim i medjeda moz' ubiti......
Ima Caussade ako treba
Sad bez zajebancije da li to deluje i na divlje svinje?prosle godine sam zaorao polegli kukuruz i sad posejao suncokret.divlje svinje sad vade iz zemlje kukuruz sa cime bih mogao to da isprskam da ga ne vade.tj da ga ne osete u zemlji a.da ne steti suncokretu.?Probaj i sa bohorom ima sad ovih jeftinih i naspes u punu prskalicu 1-2l i oprskas suncokret sa njime posto jako mirisu zec nece da ih dira,a dobro je posto se miris aktivira cim ima malo vlage u vazduhu i jako duko mirise!
E za svinje ne znam ovo sa bohorom znam da deluje protiv zeceva,a za d.svinje jedino negde u kraj im baci kukuruza da nevade taj iz zemlje.Sad bez zajebancije da li to deluje i na divlje svinje?prosle godine sam zaorao polegli kukuruz i sad posejao suncokret.divlje svinje sad vade iz zemlje kukuruz sa cime bih mogao to da isprskam da ga ne vade.tj da ga ne osete u zemlji a.da ne steti suncokretu.?