Suncokret 2016

dali ima neko da mi proda pola kilo il kilo semenski suncokret da posadim sas kukuruz za silazu????

Na koji razmak sijes taj LG????

Imas mozda sliku njive, zanima me kako izgleda, jer taj prinos sto spominjes, imao sam samo sa pioneerom A90, i nijednim vise, bio sijan na 23,5cm

uvek sejem na 23.5 mada za 5665m je preporuka na 22.5 dok ostali na 23.5,al mrzi me da menjam tanjire pa kad krenem sa setvom sve ide na isti razmak,nemam slika.....

Drugari jeste da nije tema,al da pitam:Imamo u Lovačkom udruženju jednju njivu-30tak ari,e sad ako neko zna na koju sortu suncokreta golubi(grivaši) vole da sleću-ručkaju pa da posejemo?! Još ako odgovara i pčelicama-bogato:osmeh:

ajd posto se sad niko nejavlja kad posejete, pa ako nekom preskoci platicu, necu dzabe. sejao bi merkantilni al on cetali?

Uzeta jedna vreća ,za probu .Sindžentin Sumiko otporan na tribenuron- metil (exspres).

Danas sam vidio da se sije, mislim da je selo Kukujevci, sa nodetkom, al neznam što se sijalo, jel repa ili soja

Ja krecem cim oprskam psenicu. Najverovarije ce to biti cetvrtak, naravno ako vreme dozvoli.

Nazad
Vrh